VALTUUSTON KOKOUS 9.9.2020 – KOKOUSTIIVISTELMÄ

Tässä tämän päivän valtuuston kokous. Sote-lausunto oli ainoa suuremmin keskustelua herättänyt asia. Minun puheenvuoroni löytyy noin kohdasta 46.00. Pohdin puheenvuorossani vain opiskeluhuollon mahdollista siirtämistä kunnilta sote-maakunnille. Paula Nordströmon pitämä Vihreiden ryhmäpuheen voitte katsoa ja kuunnella kohdasta 20.00.

Niin ja valtuuston lopuksi Jani Méling kävi ryhmämme puolesta sanomassa sanasen siitä, miten varttivaltuuston tekemät aloitteet ansaitsevat yhtä perusteellisen ja laadukkaan viranhaltijatyön kuin muutkin aloitteet. Tämä puheenvuoro löytyy kohdasta 1.12.15.

Valtuuston lopputulema on tällä kertaa se, että Lohjan Sote-lausunto lähtee eteenpäin, Haikarin tontit on nyt hinnoiteltu ja tulevat toivottavasti pian myyntiin ja muutama aloite on loppuun käsitelty. Tänään piti listalla olla talouden tasapainottamistoimet, mutta ne ovat edessä sitten lokakuussa.

Ihanaa syksyä ja hyvää sienisatoa kaikille! 🍄 Niin ja iloista Pride-viikkoa! 🌈https://www.youtube.com/watch?v=D-UfYMUt7mI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: